Perheyhtiö Onvest – kestävän kasvun kumppanisi

Olemme suomalainen vakavarainen perheyhtiö, jonka juuret sijoittuvat yli sadan vuoden taakse. Haluamme olla kestävän kasvun kumppani ja mahdollistaja. Omistamme ja kehitämme aktiivisesti suomalaisia yrityksiä ja kiinteistöjä. Omistuksemme kohdistuvat seuraaville liiketoiminta-alueille: kiinteistöt, teräspalveluliiketoiminta ja teolliset omistukset.

Tutustu toimintaamme

Onvest-konserni

Toimintaamme ja strategiaamme ohjaa perheyhtiön arvomaailma. Pitkäjänteisenä ja vastuullisena toimijana strategiamme on kehittää omistamiamme yrityksiä ja kiinteistöjä yli sukupolvien sekä talouden suhdanteiden. Pitkäjänteisyyden lisäksi ketteryys on olennainen osa strategiaamme. Olemme ennakkoluuloton ja tehokas toimija - uuden luominen on intohimomme.

+400 M€

tase

+300 M€

liikevaihto

+200

työntekijää

+100 v

historiaa

Tutustu strategiaamme

Kiinteistöliiketoiminta

Omistamme, kehitämme ja vuokraamme suomalaisia kiinteistöjä yritysten tarpeisiin. Olemme asiakaslähtöinen, vastuullinen ja joustava kumppani. Pitkä historiamme kiinteistötoiminnassa heijastuu vahvana osaamisena.

Teräspalvelu­liiketoiminta

Teräspalveluliiketoiminta muodostaa merkittävän osan konsernimme liiketoiminnan volyymista. Toimintaa harjoitetaan tytäryhtiömme Feonin kautta. Strategisena tavoitteenamme on kehittää Feonista toimialan johtava yhtiö Suomessa.

Teolliset omistukset

Toimimme teollisten omistustemme kasvun kumppanina ja haluamme olla luomassa suomalaisia menestystarinoita. Olemme aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja. Tahtotilanamme on kasvattaa teollisten omistusten lukumäärää tulevaisuudessa.

Puurakentaminen

Puurakentamisen liiketoimintaamme operoimme Puurakentajien ja Teijo-Talojen kautta. Aktiivisena ja vastuullisena omistajana toteutamme yhtiöiden kasvustrategiaa sekä olemme kehittämässä suomalaista puurakentamista alana. Onvestin tavoitteena on nousta Suomen johtavaksi puurakentajaksi tytäryhtiöidensä kautta.