Ficolo investoi yli 50 miljoonaa euroa datakeskukseen Onvestin omistamalle kiinteistölle

Onvest ja Ficolo Oy ovat tehneet pitkäkestoisen vuokrasopimuksen ja hankesopimuksen Onvestin omistamalle kiinteistölle Vantaalla. Kiinteistö on ihanteellinen datakeskuksen toiminnalle niin sijainnin, turvallisuuden, sähkönjakelun kuin lämmön talteenottomahdollisuuksien suhteen.

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota datakeskukselle soveltuvat tilat ja kiinteistökehittämisen osaamistamme Ficololle, jonka investoinnit konesalitoimintaan omistamallamme kiinteistöllä tulevat olemaan yli 50 miljoonaa euroa. On hienoa nähdä, että yhteistyösopimustemme myötä Ficolo kasvaa alan suurimmaksi kotimaiseksi toimijaksi.” Onvestin kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl sanoo.

Onvestin omistaman kiinteistön kokonaispinta-ala on yli 8 hehtaaria ja Ficolon datakeskuksen lisäksi kohteessa on tuhansia neliöitä vapaata rakennusoikeutta. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten logististen yhteyksien varrella. ”Vantaan kohteemme tulee olemaan yksi lähitulevaisuuden kiinnostavimpia kiinteistökehityskohteitamme.” Hanna Ekdahl kertoo.

Lisätietoja:

Hanna Ekdahl, kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja,
hanna.ekdahl@onvest.fi, puh. 040 847 9373