Henkilöstö

Kalle Kekkonen

Toimitusjohtaja

Kalle Kekkonen vastaa toimitusjohtajana Onvestin liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Hänen vastuullaan on myös yhtiön sijoitustoiminta mukaan lukien suorat sijoitukset. Kallella on lähes 15 vuoden kokemus yritysjärjestelyistä Suomessa ja kansainvälisesti sekä laajaa kokemusta rahoitusalan johtotehtävistä. Ennen siirtymistään Onvestiin lokakuussa 2018 hän toimi KONEella yrityskauppatoiminnoista vastaavana johtajana ja on aiemmin työskennellyt muun muassa investointipankki Carnegiessa. Johtamistyyliltään Kalle on tavoitehakuinen, avoin ja kannustava ja uskoo vahvasti tiimipohjaiseen, tasavertaiseen johtamiseen. Vapaa-ajalla tuoreen perheenisän ajasta kilpailevat pieni lapsi ja aktiiviset harrastukset, kuten matkustaminen, golf ja laskettelu.

kalle-kekkonen_verkkosivu
puh. 020 111 5101
kalle.kekkonen@onvest.fi
Kalle Kekkonen

Hanna Ekdahl

Kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja

Hanna Ekdahl toimii kiinteistöliiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Onvestin hallituksen sihteerinä. Hanna toimi vanhan Onvest-konsernin lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä yli 6 vuotta. Hänellä oli neuvotteluvastuullaan Onvestin lähihistorian yrityskaupat sekä kokonaisvastuullaan merkittävimmät kiinteistötransaktiot. Kiinteistöliiketoiminta on ollut Hannan innoittajana myös hänen aiemmissa tehtävissään sekä SOK:lla että asianajajana Castrén & Snellmannilla, jossa hänen asiakkaansa olivat pääasiassa kiinteistöalalta. Tämä luova ja innostava johtaja vie asioita eteenpäin nopeasti ja joustavasti. Vapaa-ajalla Hannan pitävät liikkeessä kouluikäiset lapset sekä vauhdikkaat harrastukset, kuten muodostelmaluistelu ja lumilautailu.

Hanna-Ekdahl-e1524556610289-1024x921
puh. 020 111 5103
hanna.ekdahl@onvest.fi
Hanna Ekdahl

Mikko Heikkilä

Sijoituspäällikkö

Mikko Heikkilä toimii Onvestilla sijoituspäällikkönä. Hän vastaa sekä uusien sijoituskohteiden kartoituksesta että nykyisten ja tulevien kohdeyritysten kehittämisestä. Ennen siirtymistään Onvestiin elokuussa 2019 Mikko työskenteli mm. McKinseyllä, jossa hän vastasi yritysten ydintoimintojen kehittämisestä ja tehokkuuden parantamisesta. Tämä mukaansatempaava ja innostava sijoituspäällikkö vie asioita vankalla otteella ja tehokkaasti eteenpäin. Hän uskoo, että muutoksen läpiviemisessä ihmiset tulee innostaa mukaan kehittämään tehokkaampia toimintamalleja. Vapaa-ajalla Mikko viettää mielellään aikaa perheen ja urheiluharrastusten parissa.

Onvest_TRO04777_02
puh. 020 111 5108
mikko.heikkila@onvest.fi
Mikko Heikkilä

Laura Hostikka

Kohdepäällikkö, kiinteistökoordinaattori

Laura Hostikka on Onvestin asiakaslähtöinen kohdepäällikkö, joka kuuntelee aidosti asiakkaan tarpeita ja vaalii sidosryhmäsuhteita. Laura saatiin Onvestin kiinteistöliiketoiminnan vahvistukseksi vuonna 2016
S-ryhmältä, jossa hän toimi yli kuuden vuoden ajan muun muassa kiinteistöasiantuntijana. Laura on laaja-alainen osaaja, jonka sydäntä lähellä ovat ympäristö- ja vastuullisuusasiat. Hän luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä eikä pelkää tarttua toimeen. Rohkeus näkyy myös halussa tutkia maailmaa lukemalla, kokemalla ja matkustamalla.

Laura-Hostikka-e1524556801359-994x1024
puh. 020 111 5105
laura.hostikka@onvest.fi
Laura Hostikka

Leila Mattila

Toimistopäällikkö

Leila Mattila vastaa toimistopäällikkönä siitä, että toimiston asiat sujuvat ja maksut kulkevat ajallaan. Hän toimii myös kiinteistöliiketoiminnan tukena. Leilalla on vahva, kohta 40-vuotinen ura Onvest-konsernissa, jossa hän on toiminut muun muassa Onnisen toimistopäällikkönä ja viimeisimpänä Onvestin kassapäällikkönä. Taiteen ystävänä tunnettu Leila tarttuu säännöllisesti siveltimeen myös itse.

Leila-Mattila-e1524556843136-942x1024
puh. 020 111 5102
leila.mattila@onvest.fi
Leila Mattila

Petri Viiala

Kehityspäällikkö

Petri Viiala toimii Onvestin kehityspäällikkönä ja kiinteistöliiketoiminnan controllerina. Petri vastaa siitä, että tieto- ja taloushallinto toimivat ryhdikkäästi ja moitteettomasti. Hänellä on 30 vuoden kokemus Onvest-konsernissa: vanhan Onvestin sisäisenä tarkastajana, Onnisen taloushallinnossa ja kansainvälisissä tehtävissä Puolassa ja Norjassa. Petri on perusteellinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään tiukoissakin projekteissa ja huolehtii, että prosessit rullaavat. Vapaa-ajalla näppäimistö vaihtuu ottimiin tai hohtimiin, kun tämä kulinaristi joko kiertää maailmaa taikka rakentaa kesähuvilallaan.

Petri-Viiala-e1524556974752-1024x939
puh. 020 111 5107
petri.viiala@onvest.fi
Petri Viiala