Henkilöstö

Lassi Välisalo

Kiinteistöjohtaja

Lassi Välisalo toimii Onvestilla kiinteistöjohtajana vastaten kiinteistöliiketoiminnan arjesta sekä uusista investointi- ja kehityskohteista. Vahvana tiimipelaajana Lassi vannoo yhdessä tekemisen nimeen, mikä heijastuukin kiinteistöliiketoiminnan jokapäiväiseen tekemiseen. Ennen Onvestille tuloa Lassi työskenteli yli 10 vuotta projektinjohtajana ja asiantuntijana erilaisissa kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeissa, joista karttui hyvin laaja-alaista osaamista. Vapaa-aika kuluu vahvasti urheilun parissa joko itse suorittaen tai sohvalta katsoen.

Lassi Välisalo_nettikuva
020 111 5109
lassi.valisalo@onvest.fi
Lassi Välisalo

Joonas Pönniö

Talouspäällikkö

Joonas Pönniö toimii Onvestilla talouspäällikkönä vastaten konsernin taloushallinnosta ja sijoitustoiminnasta. Joonas innostuu yhdessä tekemisestä sekä suomalaisen yrityskentän pitkäjänteisestä ja vastuullisesta kehittämisestä.

Joonaksella on monipuolinen kokemus rahoitusalalta ja taloushallinnosta. Hän on työskennellyt aiemmin eri tehtävissä pankissa, tilintarkastajana sekä suomalaisen varainhoitokonsernin talousjohtajana.

Vapaa-aika kuluu liikunnan, lukemisen ja matkustelun parissa.

Joonas Pönniö_kotisivu
020 111 5110
joonas.ponnio@onvest.fi
Joonas Pönniö

Laura Hostikka; Opintovapaalla vuoden 2022

Kiinteistöpäällikkö

Laura Hostikka on Onvestin asiakaslähtöinen kiinteistöpäällikkö, joka kuuntelee aidosti asiakkaan tarpeita ja vaalii sidosryhmäsuhteita. Laura saatiin Onvestin kiinteistöliiketoiminnan vahvistukseksi vuonna 2016
S-ryhmältä, jossa hän toimi yli kuuden vuoden ajan muun muassa kiinteistöasiantuntijana. Laura on laaja-alainen osaaja, jonka sydäntä lähellä ovat ympäristö- ja vastuullisuusasiat. Hän luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä eikä pelkää tarttua toimeen. Rohkeus näkyy myös halussa tutkia maailmaa oppimalla, kokemalla ja matkustamalla.

Laura-Hostikka-e1524556801359-994x1024
Laura Hostikka; Opintovapaalla vuoden 2022

Ville Nakari

Kiinteistöpäällikkö

Ville Nakari toimii Onvestilla kiinteistöpäällikkönä, vastaten kiinteistövarallisuuden hallinnoinnista ja kehittämisestä yhdessä kiinteistötiimin kanssa. Aikaisemmissa tehtävissään Ville on kerryttänyt laaja-alaisesti kokemusta monipuolisten rakennushankkeiden johtamisesta sekä kiinteistöjen kehittämisestä, toimiessaan rakennuttamistehtävissä mm. SOK:lla sekä rakennuttajakonsulttina. Tavoitteellisuus ja kehittyminen ajavat tätä innostuvaa ja luovaa kiinteistöpäällikköä eteenpäin. Ville uskoo vahvasti tiimityöskentelyn voimaan ja yhdessä onnistumiseen. Vapaa-ajalla Ville seuraa aktiivisesti urheilumaailmaa, etsii uusia kokemuksia matkailusta ja rentoutuu mm. podcastien, golffin ja muiden urheiluharrastusten parissa.

Ville Nakari pysty1 kuvaaja Tero Salmela[1]
puh. 020 111 5104
ville.nakari@onvest.fi
Ville Nakari

Petri Viiala

Kehityspäällikkö

Petri Viiala toimii Onvestin kehityspäällikkönä ja kiinteistöliiketoiminnan controllerina. Petri vastaa siitä, että tieto- ja taloushallinto toimivat ryhdikkäästi ja moitteettomasti. Hänellä on 30 vuoden kokemus Onvest-konsernissa: vanhan Onvestin sisäisenä tarkastajana, Onnisen taloushallinnossa ja kansainvälisissä tehtävissä Puolassa ja Norjassa. Petri on perusteellinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään tiukoissakin projekteissa ja huolehtii, että prosessit rullaavat. Vapaa-ajalla näppäimistö vaihtuu ottimiin tai hohtimiin, kun tämä kulinaristi joko kiertää maailmaa taikka rakentaa kesähuvilallaan.

Petri-Viiala-e1524556974752-1024x939
puh. 020 111 5107
petri.viiala@onvest.fi
Petri Viiala