Henkilöstö

Hanna Ekdahl, opintovapaalla

Kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja

Hanna Ekdahl toimii kiinteistöliiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Onvestin hallituksen sihteerinä. Hanna toimi vanhan Onvest-konsernin lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä yli 6 vuotta. Hänellä oli neuvotteluvastuullaan Onvestin lähihistorian yrityskaupat sekä kokonaisvastuullaan merkittävimmät kiinteistötransaktiot. Kiinteistöliiketoiminta on ollut Hannan innoittajana myös hänen aiemmissa tehtävissään sekä SOK:lla että asianajajana Castrén & Snellmannilla, jossa hänen asiakkaansa olivat pääasiassa kiinteistöalalta. Tämä luova ja innostava johtaja vie asioita eteenpäin nopeasti ja joustavasti. Vapaa-ajalla Hannan pitävät liikkeessä kouluikäiset lapset sekä vauhdikkaat harrastukset, kuten muodostelmaluistelu ja lumilautailu.

Hanna-Ekdahl-e1524556610289-1024x921
puh. 020 111 5103
hanna.ekdahl@onvest.fi
Hanna Ekdahl, opintovapaalla

Laura Hostikka

Kiinteistöpäällikkö

Laura Hostikka on Onvestin asiakaslähtöinen kiinteistöpäällikkö, joka kuuntelee aidosti asiakkaan tarpeita ja vaalii sidosryhmäsuhteita. Laura saatiin Onvestin kiinteistöliiketoiminnan vahvistukseksi vuonna 2016
S-ryhmältä, jossa hän toimi yli kuuden vuoden ajan muun muassa kiinteistöasiantuntijana. Laura on laaja-alainen osaaja, jonka sydäntä lähellä ovat ympäristö- ja vastuullisuusasiat. Hän luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä eikä pelkää tarttua toimeen. Rohkeus näkyy myös halussa tutkia maailmaa oppimalla, kokemalla ja matkustamalla.

Laura-Hostikka-e1524556801359-994x1024
puh. 020 111 5105
laura.hostikka@onvest.fi
Laura Hostikka

Leila Mattila

Toimistopäällikkö

Leila Mattila vastaa toimistopäällikkönä siitä, että toimiston asiat sujuvat ja maksut kulkevat ajallaan. Hän toimii myös kiinteistöliiketoiminnan tukena. Leilalla on vahva, kohta 40-vuotinen ura Onvest-konsernissa, jossa hän on toiminut muun muassa Onnisen toimistopäällikkönä ja viimeisimpänä Onvestin kassapäällikkönä. Taiteen ystävänä tunnettu Leila tarttuu säännöllisesti siveltimeen myös itse.

Leila-Mattila-e1524556843136-942x1024
puh. 020 111 5102
leila.mattila@onvest.fi
Leila Mattila

Ville Nakari

Kiinteistöpäällikkö

Ville Nakari toimii Onvestilla kiinteistöpäällikkönä, vastaten kiinteistövarallisuuden hallinnoinnista ja kehittämisestä yhdessä kiinteistötiimin kanssa. Aikaisemmissa tehtävissään Ville on kerryttänyt laaja-alaisesti kokemusta monipuolisten rakennushankkeiden johtamisesta sekä kiinteistöjen kehittämisestä, toimiessaan rakennuttamistehtävissä mm. SOK:lla sekä rakennuttajakonsulttina. Tavoitteellisuus ja kehittyminen ajavat tätä innostuvaa ja luovaa kiinteistöpäällikköä eteenpäin. Ville uskoo vahvasti tiimityöskentelyn voimaan ja yhdessä onnistumiseen. Vapaa-ajalla Ville seuraa aktiivisesti urheilumaailmaa, etsii uusia kokemuksia matkailusta ja rentoutuu mm. podcastien, golffin ja muiden urheiluharrastusten parissa.

Ville Nakari pysty1 kuvaaja Tero Salmela[1]
puh. 020 111 5104
ville.nakari@onvest.fi
Ville Nakari

Petri Viiala

Kehityspäällikkö

Petri Viiala toimii Onvestin kehityspäällikkönä ja kiinteistöliiketoiminnan controllerina. Petri vastaa siitä, että tieto- ja taloushallinto toimivat ryhdikkäästi ja moitteettomasti. Hänellä on 30 vuoden kokemus Onvest-konsernissa: vanhan Onvestin sisäisenä tarkastajana, Onnisen taloushallinnossa ja kansainvälisissä tehtävissä Puolassa ja Norjassa. Petri on perusteellinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään tiukoissakin projekteissa ja huolehtii, että prosessit rullaavat. Vapaa-ajalla näppäimistö vaihtuu ottimiin tai hohtimiin, kun tämä kulinaristi joko kiertää maailmaa taikka rakentaa kesähuvilallaan.

Petri-Viiala-e1524556974752-1024x939
puh. 020 111 5107
petri.viiala@onvest.fi
Petri Viiala