Henkilöstö

Hanna Ekdahl

Kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja

Hanna Ekdahl toimii kiinteistöliiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Onvestin hallituksen sihteerinä. Hanna toimi vanhan Onvest-konsernin lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä yli 6 vuotta. Hänellä oli neuvotteluvastuullaan Onvestin lähihistorian yrityskaupat sekä kokonaisvastuullaan merkittävimmät kiinteistötransaktiot. Kiinteistöliiketoiminta on ollut Hannan innoittajana myös hänen aiemmissa tehtävissään sekä SOK:lla että asianajajana Castrén & Snellmannilla, jossa hänen asiakkaansa olivat pääasiassa kiinteistöalalta. Tämä luova ja innostava johtaja vie asioita eteenpäin nopeasti ja joustavasti. Vapaa-ajalla Hannan pitävät liikkeessä kouluikäiset lapset sekä vauhdikkaat harrastukset, kuten muodostelmaluistelu ja lumilautailu.

Hanna-Ekdahl-e1524556610289-1024x921
puh. 020 111 5103
hanna.ekdahl@onvest.fi
Hanna Ekdahl

Mikko Heikkilä

Sijoituspäällikkö

Mikko Heikkilä toimii Onvestilla sijoituspäällikkönä. Hän vastaa sekä uusien sijoituskohteiden kartoituksesta että nykyisten ja tulevien kohdeyritysten kehittämisestä. Ennen siirtymistään Onvestiin elokuussa 2019 Mikko työskenteli mm. McKinseyllä, jossa hän vastasi yritysten ydintoimintojen kehittämisestä ja tehokkuuden parantamisesta. Tämä mukaansatempaava ja innostava sijoituspäällikkö vie asioita vankalla otteella ja tehokkaasti eteenpäin. Hän uskoo, että muutoksen läpiviemisessä ihmiset tulee innostaa mukaan kehittämään tehokkaampia toimintamalleja. Vapaa-ajalla Mikko viettää mielellään aikaa perheen ja urheiluharrastusten parissa.

Mikko Heikkilä
puh. 020 111 5108
mikko.heikkila@onvest.fi
Mikko Heikkilä

Laura Hostikka

Kiinteistöpäällikkö

Laura Hostikka on Onvestin asiakaslähtöinen kiinteistöpäällikkö, joka kuuntelee aidosti asiakkaan tarpeita ja vaalii sidosryhmäsuhteita. Laura saatiin Onvestin kiinteistöliiketoiminnan vahvistukseksi vuonna 2016
S-ryhmältä, jossa hän toimi yli kuuden vuoden ajan muun muassa kiinteistöasiantuntijana. Laura on laaja-alainen osaaja, jonka sydäntä lähellä ovat ympäristö- ja vastuullisuusasiat. Hän luo ympärilleen positiivista ilmapiiriä eikä pelkää tarttua toimeen. Rohkeus näkyy myös halussa tutkia maailmaa oppimalla, kokemalla ja matkustamalla.

Laura-Hostikka-e1524556801359-994x1024
puh. 020 111 5105
laura.hostikka@onvest.fi
Laura Hostikka

Oskari Konkarikoski

Sijoitusanalyytikko

Oskari Konkarikoski toimii Onvestilla sijoitusanalyytikkona. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa uusien sijoituskohteiden kartoittaminen sekä omistusyhtiöiden kehittämisen tukeminen. Ennen siirtymistään Onvestiin elokuussa 2020 Oskari kerrytti kokemusta yrityskaupoista ja pääomamarkkinajärjestelyistä EY:n Corporate Finance -tiimissä. Vahvana tiimipelaajana Oskari uskoo yhdessä tekemisen voimaan ja luo positiivisella ja innokkaalla asenteellaan iloista tekemisen meininkiä ympärilleen. Vapaa-aikaa Oskari viettää matkustellen, läheisten kanssa rentoutuen sekä urheillen jalkapallon, golfin tai tenniksen parissa.

Oskari
puh. 020 111 5106
oskari.konkarikoski@onvest.fi
Oskari Konkarikoski

Leila Mattila

Toimistopäällikkö

Leila Mattila vastaa toimistopäällikkönä siitä, että toimiston asiat sujuvat ja maksut kulkevat ajallaan. Hän toimii myös kiinteistöliiketoiminnan tukena. Leilalla on vahva, kohta 40-vuotinen ura Onvest-konsernissa, jossa hän on toiminut muun muassa Onnisen toimistopäällikkönä ja viimeisimpänä Onvestin kassapäällikkönä. Taiteen ystävänä tunnettu Leila tarttuu säännöllisesti siveltimeen myös itse.

Leila-Mattila-e1524556843136-942x1024
puh. 020 111 5102
leila.mattila@onvest.fi
Leila Mattila

Ville Nakari

Kiinteistöpäällikkö

Ville Nakari toimii Onvestilla kiinteistöpäällikkönä, vastaten kiinteistövarallisuuden hallinnoinnista ja kehittämisestä yhdessä kiinteistötiimin kanssa. Aikaisemmissa tehtävissään Ville on kerryttänyt laaja-alaisesti kokemusta monipuolisten rakennushankkeiden johtamisesta sekä kiinteistöjen kehittämisestä, toimiessaan rakennuttamistehtävissä mm. SOK:lla sekä rakennuttajakonsulttina. Tavoitteellisuus ja kehittyminen ajavat tätä innostuvaa ja luovaa kiinteistöpäällikköä eteenpäin. Ville uskoo vahvasti tiimityöskentelyn voimaan ja yhdessä onnistumiseen. Vapaa-ajalla Ville seuraa aktiivisesti urheilumaailmaa, etsii uusia kokemuksia matkailusta ja rentoutuu mm. podcastien, golffin ja muiden urheiluharrastusten parissa.

Ville Nakari pysty1 kuvaaja Tero Salmela[1]
puh. 020 111 5104
ville.nakari@onvest.fi
Ville Nakari

Petri Viiala

Kehityspäällikkö

Petri Viiala toimii Onvestin kehityspäällikkönä ja kiinteistöliiketoiminnan controllerina. Petri vastaa siitä, että tieto- ja taloushallinto toimivat ryhdikkäästi ja moitteettomasti. Hänellä on 30 vuoden kokemus Onvest-konsernissa: vanhan Onvestin sisäisenä tarkastajana, Onnisen taloushallinnossa ja kansainvälisissä tehtävissä Puolassa ja Norjassa. Petri on perusteellinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään tiukoissakin projekteissa ja huolehtii, että prosessit rullaavat. Vapaa-ajalla näppäimistö vaihtuu ottimiin tai hohtimiin, kun tämä kulinaristi joko kiertää maailmaa taikka rakentaa kesähuvilallaan.

Petri-Viiala-e1524556974752-1024x939
puh. 020 111 5107
petri.viiala@onvest.fi
Petri Viiala