Kalle Kekkonen Onvestin toimitusjohtajaksi – perheyhtiö suuntaa uuteen vaiheeseen

Onvest on nimittänyt toimitusjohtajakseen Kalle Kekkosen (KTM) 3.10.2018 alkaen. Hän siirtyy tehtävään KONEelta.

Kekkosella on vahvaa kokemusta rahoitusalan johtotehtävistä: hän toimi viimeksi KONEella yrityskauppatoiminnoista vastaavana johtajana ja on aiemmin työskennellyt muun muassa investointipankki Carnegiessa.

”Saamme Kallesta osaavan johtajan, jolla on monipuolista kokemusta rahoitusalalta, yritysjärjestelyistä ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä. Kalle on aiemman kokemuksensa ansiosta juuri oikea henkilö kehittämään ja toteuttamaan Onvestin uutta strategiaa sekä viemään yhtiön liiketoimintaa uuteen vaiheeseen”, sanoo Onvestin hallituksen puheenjohtaja Arja Talma.

Nykyinen Onvest syntyi jakautumisessa, joka toteutettiin keväällä 2018. Tällöin yhtiön omistukseen siirtyi valtaosa jakautuneen Onvestin kiinteistöomistuksista, teräspalveluyhtiö Feon sekä merkittävä muu sijoitusvarallisuus, jonka arvo on noin 150 miljoonaa euroa.

”Jakautumisen jälkeen olemme lähteneet voimakkaasti kehittämään Onvestin toimintaa. Tämä on luonteva vaihe nimittää yhtiölle ensimmäinen toimitusjohtaja viemään strategiaa eteenpäin”, Talma sanoo.

”Tartun innolla uuteen haasteeseen – on hienoa päästä viemään arvostetun suomalaisen sijoitusyhtiön kehitystä uuteen vaiheeseen. Onvestin uusi strategia valmistuu vuoden 2018 loppuun mennessä, jolloin tarkentuu, millaisia sijoituksia tavoittelemme. Fokus on vahvasti kotimaisiin yhtiöihin tehtävissä sijoituksissa, joilla voidaan tukea niiden kasvua ja työllistää ihmisiä Suomessa”, Kalle Kekkonen sanoo.