Mikko Heikkilä aloittaa Onvestin sijoituspäällikkönä – perheyhtiö suuntaa strategian suunnittelusta toteutukseen

Sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan erikoistuva perheyhtiö Onvest saa uuden sijoituspäällikön, kun Mikko Heikkilä aloittaa yhtiön palveluksessa. Heikkilä siirtyy tehtävään McKinseyltä.

Onvest on nimittänyt sijoituspäällikökseen Mikko Heikkilän (DI, Konetekniikka) 12.8.2019 alkaen. Heikkilällä on vahvaa kokemusta yhtiöiden toiminnan kehittämisestä ja kokemuksensa ansiosta hän täydentää Onvestin organisaatiota erinomaisesti. Toimessaan Heikkilä osallistuu sekä uusien sijoituskohteiden kartoitukseen että nykyisten ja tulevien kohdeyritysten kehittämiseen uuden strategian mukaisesti.

Heikkilä työskenteli viimeksi McKinseyllä, jossa hän vastasi yhtiöiden operaatioiden ja ydintoimintojen kehittämisestä ja tehokkuuden parantamisesta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Capacentilla ja Konecranesilla.

”Onvest siirtyy toiminnassa strategian suunnittelusta toteutukseen. Saamme Mikosta osaavan tekijän, jolla on monipuolista kokemusta yhtiöiden ydintoimintojen ja liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä”, toimitusjohtaja Kalle Kekkonen sanoo.

”Tartun innolla uuteen haasteeseen – on monta asiaa, jotka tässä positiossa innostavat. Pystyn hyödyntämään omaa taustaani ja osaamistani Onvestin omistamien yhtiöiden kehittämisessä ja pääomasijoitustoiminnassa innostaa uuden oppiminen. Uskon vahvasti suomalaiseen omistamiseen, suomalaisiin yrityksiin ja niiden kehittämiseen”, Heikkilä sanoo.

Onvest on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse.

Lisätietoja:

Kalle Kekkonen
Toimitusjohtaja, Onvest Oy
kalle.kekkonen@onvest.fi
puh. 020 111 5101

Mikko Heikkilä
Sijoituspäällikkö, Onvest Oy
mikko.heikkila@onvest.fi
puh. 020 111 5108