Onvestin kiinteistöliiketoiminta uudistuu ja tähtää vahvaan kasvuun – Lassi Välisalo nimitetty Onvestin kiinteistöjohtajaksi

Perheyhtiö Onvestin uusin rekrytointi vahvistaa kiinteistöliiketoiminnan tiimiä Lassi Välisalon aloittaessa kiinteistöjohtajana. Välisalo siirtyy Onvestille Suure Oy:stä kiinteistökehitystehtävistä.

Onvest on nimittänyt uudeksi kiinteistöjohtajaksi Lassi Välisalon (DI) 1.10.2021 alkaen. Lassin vastuulla tulee olemaan kiinteistöliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen.

Lassilla on yli 10 vuoden kokemus monipuolisten kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden johtamisesta ja konsultoinnista. Erityisesti kehityshankkeiden kokonaisvaltainen ymmärrys ja uusien sijoitusmahdollisuuksien analysointi ovat Lassin erityisosaamista.

”On hienoa saada Lassi mukaan tiimiin. Vahvan taustansa johdosta hän onkin juuri oikea henkilö viemään Onvestin kiinteistöliiketoimintaa uuteen vaiheeseen ja olla sitä kautta mukana luomassa Onvestin seuraavaa kasvutarinaa”, toteaa Onvestin hallituksen puheenjohtaja Maria Toivanen.

”Lähden erittäin innoissani kohti uutta haastetta. Tämä on minulle hieno mahdollisuus päästä näyttämään kynteni ja tuomaan tietotaitoni Onvestin käyttöön. Olen kuullut Onvestista pelkkää hyvää. Ensivaikutelman perusteella kasassa onkin erittäin hyvä ja osaava tiimi. Tavoitteena on kasvattaa kiinteistöliiketoimintaa ja lisätä Onvestin tunnettuutta kiinteistönomistajana”, Lassi Välisalo kertoo.

Lisätietoja:

Maria Toivanen
Hallituksen puheenjohtaja, Onvest Oy
maria.toivanen@onvest.fi
020 111 5101