Onvestin uusi toimitila on enemmän kuin toimisto

Jo aulassa voi aistia arvokkaan tunnelman, joka vaihtuu peremmälle tullessa nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi ja kodinomaiseksi tilaksi. Onvestin uusi toimisto Helsingin Vallilassa on yhdistelmä perheyhtiön arvokasta historiaa ja modernia, viihtyisää tunnelmaa.

Onvest aloitti toimintansa uutena yhtiönä toukokuun 2018 alussa ja muutti samalla uusiin toimitiloihin Vallilaan. Teollisuuskatu 33:ssa oleva toimisto sijaitsee Onvestin omassa kiinteistössä jatkuvasti kehittyvän alueen ytimessä.

”Tänne on helppo tulla joka suunnasta, ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset sekä julkisilla kulkuvälineillä, omalla autolla että pyörällä”, kertoo Onvestin kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl.

Muunneltavassa työtilassa on kaksi apilamaista avotyöpistettä yhteensä kuudelle hengelle, kolme neuvotteluhuonetta, hiljaista työskentelytilaa sekä viihtyisät keittiö- ja oleskelutilat. Onvestin omien työntekijöiden kädenjälki näkyy tilassa, jonka he suunnittelivat yhdessä suunnittelutoimiston kanssa. Täällä on helppo viihtyä.

HYVINVOINTI JA EKOLOGISUUS EDELLÄ

Teollisuuskatu 33:n kiinteistön peruskorjaus valmistui vuonna 2017. Uudenaikaisessa monitilatoimistossa kaikki palvelut pelaavat: vuokralaisten käytössä ovat yhteiset aulapalvelut, oma ravintola, neuvottelukeskus sekä kuntosali ja saunaosasto. Lähistöltä löytyy lisää palveluja ja laaja kirjo lounaspaikkoja.

Ekologisuus on Teollisuuskatu 33:n kiinteistössä etusijalla. Kiinteistö hyödyntää aurinkosähköä, minkä ansiosta turhan ostosähkön kulutusta voidaan vähentää. Energiatehokkaat tilat tarjoavat vuokralaisille mielekkään ja tehokkaan työympäristön.

”Meillä Onvestissa kannustetaan henkilöstöä sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Nykyinen toimitila tukee hyvin tätä tasapainoa, sillä työtilat ovat innostavia ja fyysistä kuntoa voi ylläpitää kuntosalilla. Sali onkin meillä hyvin aktiivisessa käytössä”, Hanna Ekdahl kertoo.

UUTEEN VAIHEESEEN

Onvest on jakautumisen jälkeen uudessa kehitysvaiheessa. Hallitus työskentelee parhaillaan uuden strategian parissa, ja myös toimitusjohtajan rekrytointi on käynnissä.

”Uudet, dynaamiset tilat tarjoavat erinomaiset puitteet liiketoimintamme kehittämiseen. Jatkamme perinteikkään suomalaisen perheyhtiön toimintatapaa – unohtamatta rohkeutta ja kykyä uudistua”, Hanna Ekdahl sanoo.

Teollisuuskatu 33:n kiinteistössä on vapaita toimistotiloja, jotka räätälöidään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kaikkiaan kiinteistössä on 8 000 m² vuokrattavaa tilaa. Tutustu kiinteistöön täällä ja katso vapaana olevat toimitilat.