Oskari Konkarikoski aloittaa Onvestin sijoitusanalyytikkona – perheyhtiö panostaa uusien sijoituskohteiden kartoittamiseen

Perheyhtiö Onvest vahvistaa organisaatiotaan sijoitusanalyytikolla, kun Oskari Konkarikoski aloittaa yhtiön palveluksessa. Oskari siirtyy sijoitusanalyytikon tehtäviin EY:ltä, jossa Oskari kerrytti kokemusta yrityskaupoista ja pääomamarkkinajärjestelyistä EY:n Corporate Finance -tiimissä.

Onvest on nimittänyt sijoitusanalyytikokseen Oskari Konkarikosken (KTM, Rahoitus) 10.8. alkaen. Oskarin tehtäviin kuuluu uusien sijoituskohteiden kartoittaminen ja analysointi sekä olemassa olevien omistusten kehittämisen tukeminen.

Oskari siirtyi Onvestin palvelukseen EY:ltä, jossa hän työskenteli Corporate Finance -tiimissä yrityskauppojen ja pääomamarkkinajärjestelyjen parissa.

”Onvestin strategian jalkauttaminen on kehittynyt vauhdilla ja meillä on käynnissä merkittäviä hankkeita. Oskarin rekrytointi auttaa meitä jatkossa erityisesti uusien sijoituskohteiden kartoittamisessa ja analysoinnissa. Haluamme strategiamme mukaisesti panostaa uusien sijoituskohteiden tunnistamiseen nykyisten omistustemme rinnalle”, toimitusjohtaja Kalle Kekkonen sanoo.

Sijoitusanalyytikko Oskari Konkarikoski: ”On mahtavaa liittyä mukaan suomalaiseen perheyhtiöön, jolla on hieno historia. Odotan innolla uusia tehtäviäni ja uskon aikaisemmasta työkokemuksestani olevan näissä paljon hyötyä. Onvest tulee varmasti tarjoamaan paljon mielenkiintoisia projekteja sekä myös uuden oppimista. Lähden erittäin motivoituneena toteuttamaan Onvestin strategiaa yhdessä mahtavan tiimin kanssa.”

Onvest on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, jonka tavoitteena on luoda vakaata tuottoa hallitulla riskillä. Liiketoimintamme koostuvat tällä hetkellä kolmesta osa-alueesta: teräspalveluliiketoiminnasta, teollisista omistuksista sekä kiinteistöliiketoiminnasta.