Rekry: Talouspäällikkö

Tule vastaamaan Onvest Oy:n talouspäällikön tehtävästä!


Olet tärkeässä roolissa kehittämässä kasvavan yhtiömme taloushallinnon järjestelmiä ja tapaa toimia. Olet innostunut osallistumaan kasvutarinamme seuraavan vaiheen rakentamiseen ja tartut sitä tukeviin taloushallinnon, sijoitustoiminnan ja raportoinnin tehtäviin määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta, analyyttistä ajattelutapaa, vastuullisuutta ja tiimityöskentelijän pelisilmää.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aiempaa työkokemusta konsernilaskennan tehtävistä, päivittäisestä kassan hallinnan vastaamisesta sekä sijoitustoiminnasta, soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja välittävän työyhteisön, ja mahdollisuuden olla mukana viemässä suomalaista menestyvää perheyhtiötä seuraavaan kasvun vaiheeseen. Tekeminen on täydessä vauhdissa!

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n tehtävään voi toimittaa 22.10.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@onvest.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!