Ville Nakari nimitetty Onvestin kiinteistöpäälliköksi – kiinteistöliiketoiminnassa panostetaan kiinteistöjen kehittämiseen

Perheyhtiö Onvestin uusin rekrytointi vahvistaa kiinteistöliiketoiminnan tiimiä Ville Nakarin aloittaessa kiinteistöpäällikkönä. Nakari siirtyy kiinteistöpäällikön tehtäviin A-insinööreiltä projektipäällikön tehtävistä.

Onvest on nimittänyt uudeksi kiinteistöpäällikökseen Ville Nakarin (Ins. AMK Rakennustekniikka) 1.5.2020 alkaen. Villen tehtävänä tulee olemaan kiinteistövarallisuuden kehittäminen ja hallinnointi Onvestin uuden strategian mukaisesti.

Aikaisemmista tehtävistään Ville on kerryttänyt monipuolisesti kokemusta etenkin kaupallisten kiinteistöjen vaativien uudis- ja korjausrakennushankkeiden projektinjohtotehtävistä, työskennellessään mm. SOK:lla ja Rakennuttajatoimisto HTJ:ssä. Kokemuksensa puolesta Ville onkin erinomainen lisä Onvestin kiinteistötiimiin sekä tuleviin kiinteistökehityshankkeisiin. 

”Meillä on Vantaan Mittalinjalla käynnissä merkittävä pilvipalvelukeskuksen kehittämiseen liittyvä hanke, johon Ville ehtii hyvin mukaan. Iloitsen siitä, että saamme Villen asiantuntemuksen ja verkostot käyttöömme yli 80.000 m2 -tonttimme jatkokehitykseen. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa tontilla konesalitoimintoja tai kehittää sinne muuta teolliseen käyttöön soveltuvaa toimintaa. Kiinteistöpäällikön rekrytointi on tärkeä osa kasvustrategiaamme.” kertoo kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl.

Kiinteistöpäällikkö Ville Nakari on innoissaan uusista haasteistaan: ”On ollut hienoa aloittaa Onvestilla ja lähden uusiin haasteisiin isolla mielenkiinnolla ja motivoituneena. Uuden oppimista tulee varmasti riittämään ja onneksi ympärillä onkin mahtava tiimi tukemassa. Uskonkin, että tulemme saavuttamaan hienoja onnistumisia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä ja pystymme hyödyntämään tämän monipuolisen kiinteistösalkun koko potentiaalin tulevaisuudessa. Uskon myös, että aikaisemmasta työkokemuksestani on hyötyä etenkin tulevien mielenkiintoisten kiinteistökehityshankkeiden parissa” 

Lisätietoja:

Hanna Ekdahl
Kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja, Onvest Oy
hanna.ekdahl@onvest.fi
020 111 5103