Liiketoiminnot

Puurakentaminen

Olemme terveellisten ja turvallisten puurakennusten mahdollistaja

Yleiskuvaus ja strategia

Puurakentamisen liiketoimintaamme operoimme Puurakentajien ja Teijo-Talojen kautta. Yritykset ovat alansa edelläkävijöitä – Puurakentajat massiivipuurakentamisen ja Teijo-Talot modulaarisen puurakentamisen osalta. Aktiivisena ja vastuullisena omistajana toteutamme yhtiöiden kasvustrategiaa sekä olemme kehittämässä suomalaista puurakentamista alana.

Näemme puurakentamisessa rakentamisen tulevaisuuden. Rakennusala on merkittävä hiilipäästöjen tuottaja, mutta puurakentamisella pystymme luomaan hiilinieluja päästöjen lisäämisen sijaan, jolloin saamme nettovaikutuksen positiiviseksi. Sen lisäksi, että tuemme vastuullista ja ympäristöystävällistä rakentamista, haluamme olla kehittämässä kustannustehokasta rakennusmenetelmää perinteisten rakennusmenetelmien rinnalle.

Teijo-Talojen moduulitehtaat sijaitsevat Perniössä, Tuuloksessa ja Halsualla.
Puurakentajien tehdas sijaitsee Loviisassa.

Onvestin tavoitteena on nousta Suomen johtavaksi puurakentajaksi tytäryhtiöidensä kautta.

Omistuksemme

Puurakentajat Group Oy

Puurakentajat Group Oy on suomalainen puurakentamiseen erikoistunut konserni, jolla on kokemusta massiivipuurakentamisesta ja -saneeraamisesta jo vuodesta 2006.

Onvestin omistusosuus:
72 %
https://www.puurakentajat.fi/

Teijo-talot Oy

Teijo-Talot Oy on modulaariseen puurakentamiseen keskittynyt yritys, jonka ydinosaamista on koulu-, päiväkoti- ja hoivakotirakentaminen julkiselle sektorille sekä yksityisille palveluntuottajille. Rakennukset valmistetaan aina kokonaan säältä suojassa ja ne ovat 100 % siirtokelpoisia ja muuntojoustavia.

Onvestin omistusosuus:
100 %
https://www.teijotalot.fi/