Liiketoiminnot

Teolliset omistukset

Olemme vastuullinen ja aktiivinen omistaja suomalaisissa teollisissa yrityksissä

Yleiskuvaus ja strategia

Teollisten omistusten lähtökohtana on pitkäaikainen omistus ja konsernin synergisen liiketoiminnan tukeminen. Teollisissa omistuksissa meidän on mahdollista lähteä osaomistajaksi joko yksin tai yhdessä muiden yritysten kanssa.

Tahtotilanamme on toimia teollisten omistustemme kestävän kasvun kumppanina ja luoda suomalaisille yrityksille menestymisen edellytyksiä. Omistajana tuomme tarvittavia pääomia toiminnan kasvattamiseen sekä laaja-alaista osaamista toimien aktiivisesti muiden omistajien, johdon ja henkilöstön kanssa.

Teollisissa omistuksissamme edellytämme lähtökohtaisesti hallituspaikkaa ja voimme tarvittaessa osallistua hyvinkin läheisesti kohdeyrityksen kehittämiseen. Meillä on laajat verkostot, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi rahoituksen hankintaan liittyen.

Omistuksemme

Harvia Oyj

Harvia Oyj on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-alan toimijoista. Vuonna 1950 perustetusta kiuasvalmistajasta on sukupolvien saatossa kasvanut kansainvälisesti tunnettu brändi, jonka teknologisesti edistyksellisiä tuotteita viedään jo yli 84 maahan.

Onvestin omistusosuus:
4,4 %
https://nordic.harvia.com/fi/