Omistamme, kehitämme ja vuokraamme suomalaisia kiinteistöjä yritysten tarpeisiin.

Kiinteistöjämme

test-img

PÄÄKONTTORI-KIINTEISTÖMME, VALLILA33 BUSINESS PARK

Vallila33 Business Park sijaitsee Teollisuuskatu 33:ssa, eli Suomen finanssimaailman ytimessä. Vallila33 Business Park on Onvestin merkittävin toimistokohde, jossa näkyy laatu, modernit ratkaisut ja toimivuus. Se on täyden palvelun toimistotalo, joka tarjoaa toimitiloja kolmestakymmenestä neliöstä aina tuhanteen neliöön asti. Talosta löytyy myös neuvottelukeskus ja coworking-tiloja sekä laadukkaat ravintolapalvelut ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

”Säästöpankkikeskuksessa työskentelee yli 200 finanssialan huippuasiantuntijaa. Tuemme koko Säästöpankkiryhmän asiakasliiketoiminnan kannattavaa kehittämistä ja kasvamista yhdistämällä Säästöpankkien paikallisen osaamisen ja Säästöpankkikeskuksen valtakunnalliset voimavarat. Uskomme yhteistyöhön – Vallila33 Business Parkin modernien työtilojen avulla saimme yhdistettyä kaikki toimintomme saman katon alle.”

– Tomi Närhinen, toimitusjohtaja, Säästöpankkikeskus

TEHOKKAITA TUOTANTO- JA VARASTOTILOJA FEONIN TERÄSPALVELUKESKUKSESSA

Feon Oy:n teräspalvelukeskus Hattulassa on yksi Suomen suurimpia ja moderneimpia teräksen varastointi- ja käsittelykeskuksia. Kiinteistön koko ala on yli 34 000 m², ja saman katon alle on sijoitettu yli 4000 tuotetta, noin 20 sahausyksikköä, automaattivarasto ja pintakäsittelylinja. Palvelukeskus vastaanottaa ja lähettää terästä asiakkaille yli miljoona kiloa viikossa.

”Hattulan palvelukeskus on Feonin toiminnan ydin. Kiinteistön muuntojoustavuus mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen tulevaisuudessa, ja pystymme takaamaan asiakkaillemme nopeat ja luotettavat toimitusajat myös jatkossa.”

– Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy