Rakennutamme, kehitämme ja vuokraamme logistiikka-, myymälä- ja toimistotiloja.

Ketterä ja sitoutunut Kiinteistönomistaja

Onvestilla on 16 kiinteistöomistusta eri puolilla Suomea. Omistamamme kiinteistöt ovat logistiikka-, myymälä- ja toimistokiinteistöjä.

Vuokrattavia tiloja on yhteensä noin 140 000 m².

Onvestilla on paljon pitkiä vuokrasopimuksia ja sitoutuneita vuokralaisia. Arvokkaimmissa kohteissamme vuokrasopimuksien kesto on keskimäärin noin 10 vuotta.

Olemme asiakaslähtöinen, asiantunteva ja joustava kumppani. Pitkä historiamme kiinteistöliiketoiminnassa näkyy vahvana osaamisena.

Kysy meiltä lisää

Katso vapaana olevat kohteet

Kiinteistöjämme

Tarpeisiin muuntautuva monitilatoimisto tk33

tk33 eli Teollisuuskatu 33 on Onvestin merkittävin toimistokohde, joka sijaitsee Vallilan ytimessä Helsingissä. Myös Onvestin pääkonttori on tässä kiinteistössä. Kohteen ankkurivuokralainen on Säästöpankkikeskus. tk33:n energiatehokkaat ja toimivat tilat tarjoavat viihtyisän työympäristön vaativiinkin tarpeisiin. Kiinteistön tiloissa on yhteinen aulapalvelu, neuvottelukeskus, ravintolapalvelut sekä kuntosali ja saunaosasto. Vuokrattavaa toimistotilaa on yhteensä 8 000 m².

”Säästöpankkikeskuksessa työskentelee yli 200 finanssialan huippuasiantuntijaa. Tuemme koko Säästöpankkiryhmän asiakasliiketoiminnan kannattavaa kehittämistä ja kasvamista yhdistämällä Säästöpankkien paikallisen osaamisen ja Säästöpankkikeskuksen valtakunnalliset voimavarat. Uskomme yhteistyöhön – tk33:n modernien työtilojen avulla saimme yhdistettyä kaikki toimintomme saman katon alle. ”

Tomi Närhinen, toimitusjohtaja, Säästöpankkikeskus

Katso vapaana olevat tilat:
toimitilat.fi >

Tehokkaita tuotanto- ja varastotiloja Feonin teräspalvelukeskuksessa

Feon Oy:n teräspalvelukeskus Hattulassa on yksi Suomen suurimpia ja moderneimpia teräksen varastointi- ja käsittelykeskuksia. Kiinteistön koko ala on yli 34 000 m2, ja saman katon alle on sijoitettu yli 4000 tuotetta, noin 20 sahausyksikköä, automaattivarasto ja pintakäsittelylinja. Palvelukeskus vastaanottaa ja lähettää terästä asiakkaille yli miljoona kiloa viikossa.

”Hattulan palvelukeskus on Feonin toiminnan ydin. Kiinteistön muuntojoustavuus mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen tulevaisuudessa, ja pystymme takaamaan asiakkaillemme nopeat ja luotettavat toimitusajat myös jatkossa.”

Petri Kalliokoski, toimitusjohtaja, Feon Oy

Sujuvaa logistiikkaa Onnisen jakelukeskuksessa

Onnisen logistiikkakeskus Hyvinkäällä on yli 20 hehtaarin tontteineen Onvestin merkittävin yksittäinen kohde. Logistiikkakeskuksessa on noin 40 000 m2 varastotilaa, joka on kokonaan Onnisen käytössä. Logistiikkakeskuksessa työskentelee noin 250 henkilöä.

”Tehokas logistiikka on toimintamme perusta. Se tukee koko maan kattavaa myyntiverkostoa ja monikanavaista asiakaskokemusta.”

Martti Forss, toimitusjohtaja, Onninen Oy