Uutiset

Mikko Heikkilä aloittaa Onvestin sijoituspäällikkönä – perheyhtiö suuntaa strategian suunnittelusta toteutukseen
Sijoitus- ja kiinteistöliiketoimintaan erikoistuva perheyhtiö Onvest saa uuden sijoituspäällikön, kun Mikko Heikkilä aloittaa yhtiön palveluksessa. Heikkilä siirtyy tehtävään McKinseyltä.
Lue lisää
Onvest on myynyt Onnisen logistiikkakeskuksen NRP:lle
NRP hankki yhteistyössä Wilfastin kanssa Onnisen logistiikkakeskuksen Hyvinkäältä, Helsingin läheisyydestä. Kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 40 000 neliömetriä ja tontin pinta-ala 210 000 neliömetriä. Myyjänä transaktiossa oli Onvest, jonka taloudellisena neuvonantajana toimi Aventum Real Estate. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei…
Lue lisää
Henkilöstölle suunnitellut työtilat kutsuvat viihtymään
Kun ihmiset kohtaavat, he vaihtavat tietoa, inspiroituvat toinen toisistaan ja saavat luovia ideoita. Onvest Oy haluaa tarjota yrityksille viihtyisiä työ-tiloja, jotka perustuvat tähän lähtökohtaan.
Lue lisää
Ficolo investoi yli 50 miljoonaa euroa datakeskukseen Onvestin omistamalle kiinteistölle
Onvest ja Ficolo Oy ovat tehneet pitkäkestoisen vuokrasopimuksen ja hankesopimuksen Onvestin omistamalle kiinteistölle Vantaalla. Kiinteistö on ihanteellinen datakeskuksen toiminnalle niin sijainnin, turvallisuuden, sähkönjakelun kuin lämmön talteenottomahdollisuuksien suhteen.
Lue lisää
Kalle Kekkonen Onvestin toimitusjohtajaksi – perheyhtiö suuntaa uuteen vaiheeseen
Onvest on nimittänyt toimitusjohtajakseen Kalle Kekkosen (KTM) 3.10.2018 alkaen. Hän siirtyy tehtävään KONEelta.
Lue lisää
Onvestin uusi toimitila on enemmän kuin toimisto
Jo aulassa voi aistia arvokkaan tunnelman, joka vaihtuu peremmälle tullessa nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi ja kodinomaiseksi tilaksi. Onvestin uusi toimisto Helsingin Vallilassa on yhdistelmä perheyhtiön arvokasta historiaa ja modernia, viihtyisää tunnelmaa.
Lue lisää
Onvest jakautui kahdeksi yhtiöksi 30.4.2018 – uusien yhtiöiden nimet ovat Conficap Oy ja Onvest Oy
Perheyritys Onvestin omistajat päättivät syksyllä 2017 jakaa yhtiön toiminnan kahteen perustettavaan yhtiöön. Jakautuminen toteutettiin 30.4.2018. Maarit Toivasen ja hänen lastensa omistaman perustetun yhtiön nimi on Conficap Oy. Marja Toivasen ja Maria Toivanen-Warraksen omistaman perustetun yhtiön nimi on Onvest Oy. Jakautunut…
Lue lisää