Uutiset

Onvest vahvistaa hallitustaan kiinteistö- ja rakennusalan osaamisella

Onvest on nimittänyt hallitukseensa Jorma Sonnisen ja Mika Kallion 23.4.2024 alkaen. Nimitykset ovat osa Onvestin kasvustrategiaa kiinteistöliiketoiminnan ja vähähiilisen rakentamisen segmenteissä. Uudet jäsenet laajentavat hallituksen toimialaosaamista Onvest-konsernille strategisesti tärkeillä liiketoiminta-alueilla.

Jorma Sonnisella on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Hän on toiminut laaja-alaisesti erilaisten kiinteistöliiketoiminnan tehtävien parissa kotimaassa ja ulkomailla. Nykyisellään Jorma toimii perustamansa kiinteistökonsulttiyhtiön, Realone Oy:n, hallituksen puheenjohtajana. Jorman vahvuuksiin kuuluu kiinteistöliiketoiminnan kokonaisvaltainen ymmärrys koko arvoketjun osalta ja laajat alan verkostot.

Mika Kalliolla on yli 30 vuoden kokemus kotimaisen ja kansainvälisen kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnan johtotehtävistä. Mikan vahvuuksia ovat kokonaisvaltainen ymmärrys rakentamisesta, kiinteistökehittämisestä sekä rakennusliikkeiden operatiivisesta toiminnasta. Edellä mainittujen lisäksi Mikan ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu myös strateginen ajattelu ja liiketoimintastrategioiden syvällinen osaaminen.